BeatleLinks LogoNav Panel New Sites Cool Sites Top Rated Fab Forum Add A Site Link To Us Revolution Radio New Products



Go Back   BeatleLinks Fab Forum > Other Forums > Not Only A Northern Song


Reply

 
Thread Tools Display Modes
Old Jul 29, 2002, 10:30 PM   #1
Hari's Chick
Moderator
 
Hari's Chick's Avatar
 
Join Date: Jan 11, 2002
Posts: 13,049


Default Which Looney Tune Character Are You?

Okay, we've done which Beatle, Beatle kid, and Beatle wife are you, but...which Looney Tune are you??? This is so cute~

Which Looney Tune Are You?

Don't read ahead now, take it honestly.......

Ever wonder which cartoon character you are most like?
Well, a team of researchers got together and analyzed the personalities of cartoon characters. The gathered information has been incorporated into this quiz. Answer each question with the choice that most describes you, then add up the points that correspond with your answers.

1) Which describes your perfect date?
a) Candlelight dinner for two
b) Amusement Park
c) Rollerblading in the park
d) Rock Concert
e) See a movie

2) What is your favorite type of music?
a) Rock and Roll
b) Alternative
c) Soft Rock
d) Classical
e) Popular

3) What is your favorite type of movie?
a) Comedy
b) Horror
c) Musical
d) Romance
e) Documentary

4) Which of the following jobs would you choose if you were given only these choices?
a) Waiter/Waitress
b) Sports Player
c) Teacher
d) Policeman
e) Bartender

5) Which would you rather do if you had an hour to waste?
a) work out
b) Read
c) Watch TV
d) Listen to the radio
e) Sleep

6) Of the following colors, which do you like the best?
a) yellow
b) white
c) sky blue
d) teal
e) red

7) Which one of the following would you like to eat right now?
a) ice cream
b) pizza
c) sushi
d) pasta
e) salad

8) Which is your favorite holiday?
a) Halloween
b) Christmas
c) New Year's
d) Valentine's Day
e) Thanksgiving

9) If you could go to any of the following places, which would it be?
a) Paris
b) Spain
c) Las Vegas
d) Hawaii
e) Hollywood

10) Of the following, who would you rather spend time with?
a) Someone who is smart
b) Someone with good looks
c) Someone who is a party animal
d) Someone who has fun all the time
e) Someone who is very emotional

Now total up your points and find your character below:
1.) a-4 b-2 c-5 d-1 e-3
2.) a-2 b-1 c-4 d-5 e-3
3.) a-2 b-1 c-3 d-4 e-5
4.) a-4 b-5 c-3 d-2 e-1
5.) a-5 b-4 c-2 d-1 e-3
6.) a-1 b-5 c-3 d-2 e-4
7.) a-3 b-2 c-1 d-4 e-5
8.) a-1 b-3 c-2 d-4 e-5
9.) a-4 b-5 c-1 d-4 e-3
10.) a-5 b-2 c-1 d-3 e-4

(10-17 points) You are TAZ:
You are wild and crazy and you know it. You know how to have fun, but you may take it to extremes. You know what you are doing though, and are much in control of your own life. People don't always see things your way, but that doesn't mean that you should do away with your beliefs. Try to remember that your wild spirit can lead to hurting yourself and others.

(18-26 points) You are Bugs Bunny:
You are fun, friendly, and popular. You are a real crowd pleaser. You have probably been out on the town your share of times, yet you come home with the values that your mother taught you. Marriage and children are important to you, but only after you have fun. Don't let the people you please influence you to stray.

(27-34 points) You are Tweety:
You are cute, and everyone loves you. You are a best friend that no one takes the chance of losing. You never hurt feelings and seldom have your own feelings hurt. Life is a breeze. You are witty, and calm most of the time. Just keep clear of back stabbers, and you are worry-free.

(35-42 points) You are Peppe Le Pew: (without the smell)
You are a
lover. Romance, flowers, and wine are all you need to enjoy yourself. You are serious about all commitments. A family person. You call your Mom every Sunday, and never forget a Birthday. Don't let your passion for romance get confused with the real thing.

(43-50 points) You are Speedy Gonzales:

You are smart, a real
thinker.Every situation is approached with a plan. You are very healthy in mind and body. You teach strong family values. Keep your feet planted in them, but don't overlook a bad situation when it does happen.




------------------
"...Hare Krishna has a mystical side to it. It is more than just glorifying God; it's asking to become His servant. And because of the way the mantra is put together, with the mystic spiritual energy contained in those syllables, it's much closer to God...."
Hari's Chick is offline   Reply With Quote
Old Jul 29, 2002, 10:37 PM   #2
BeatleBonJoviFan
Paperback Writer
 
BeatleBonJoviFan's Avatar
 
Join Date: Dec 06, 2001
Location: New Oxford, Pennsylvania
Posts: 2,725
Default Re: Which Looney Tune Character Are You?

My score was 27, which means I'm Tweety! I can handle that.



------------------
*~Jill~*
----
I cannot speak well enough to be unintelligible.
BeatleBonJoviFan is offline   Reply With Quote
Old Jul 29, 2002, 11:00 PM   #3
bearkat77
Administrator
 
bearkat77's Avatar
 
Join Date: Jun 04, 2000
Location: Louisiana
Posts: 60,683



Default Re: Which Looney Tune Character Are You?

I got 27, too.

------------------

Bearkat77's Beatlemaniac Page
Bearkat77's Tribute to John Lennon
Bearkat77's Tribute to Ringo Starr
bearkat77 is offline   Reply With Quote
Old Jul 30, 2002, 12:43 AM   #4
SleepyHead
Sun King
 
SleepyHead's Avatar
 
Join Date: Jun 11, 2000
Location: Louisiana, USA
Posts: 9,705

Default Re: Which Looney Tune Character Are You?

27 points here, too... whazzup widdat, puddy tat?

------------------

In Memory Of Robby
Our Lady's Psalter
Bearkat77's Beatlemaniac Page
Bearkat77's Tribute to John Lennon
Bearkat77's Tribute to Ringo Starr
SleepyHead is offline   Reply With Quote
Old Jul 30, 2002, 06:17 AM   #5
HeyBeatle
Sun King
 
HeyBeatle's Avatar
 
Join Date: Nov 30, 2000
Location: lost in my own thoughts
Posts: 5,814
Send a message via AIM to HeyBeatle Send a message via MSN to HeyBeatle
Default Re: Which Looney Tune Character Are You?

I had 25, I'm Bugs Bunny.

I don't know if I'm happy with that. I always liked Taz and other minor characters better than Bugs.

------------------
Always remember you're unique, just like everyone else is.

~If you don't mind, I'm going to bed before either of you come up with another idea to get us killed, or worse expelled!
~She needs to sort of her priorities.
HeyBeatle is offline   Reply With Quote
Old Jul 30, 2002, 09:41 AM   #6
mindgames
Sgt. Pepper
 
mindgames's Avatar
 
Join Date: Dec 20, 2000
Location: Sparta, Tennessee, USA
Posts: 4,779
Default Re: Which Looney Tune Character Are You?

Peppe Le Pew.

------------------
Deo Vindice.
mindgames is offline   Reply With Quote
Old Jul 30, 2002, 10:59 AM   #7
shyGirl
Sun King
 
shyGirl's Avatar
 
Join Date: Aug 17, 2001
Location: Nor. Cal
Posts: 5,796

Default Re: Which Looney Tune Character Are You?

I'm Bugs Bunny.

------------------

Song of the moment-Good Day Sunshine

shyGirl's Hideout

"If they can dig it, please dig it."-George
shyGirl is offline   Reply With Quote
Old Jul 30, 2002, 11:09 AM   #8
Magill
Sun King
 
Magill's Avatar
 
Join Date: Jul 02, 2002
Location: Back to where I once belonged
Posts: 13,597

Default Re: Which Looney Tune Character Are You?

eeeeeeah...what's up doc? *crunch* *crunch* *crunch*

hmm...maybe with 26 points, I'm border Bugs on the cusp of Tweety?

------------------
Thanks for the lift, sailor!

[This Message Has Been Edited By Magill On July 30, 2002 11:24 AM]
Magill is offline   Reply With Quote
Old Jul 30, 2002, 11:20 AM   #9
dav-here
Sun King
 
dav-here's Avatar
 
Join Date: Jul 03, 2002
Location: San Diego
Posts: 5,476

Send a message via Yahoo to dav-here
Default Re: Which Looney Tune Character Are You?

When I read the name of this thread, I thought we were just gonna name the character who we thought we were most like, in which case I was going to say Bugs Bunny because of his quick wit and "wise guy" attitude. Then I read that this was a quiz to determine which character we were. So, I took the test, and with 21 points ("Blackjack!!") I found out I'm...

BUGS BUNNY!!! Cool, doc!!

BTW, here's how I answered the questions, in case you were wondering:

1. a, 2. a, 3. a, 4. e, 5. c, 6. c, 7. b, 8. a, 9. c, 10. d

------------------
"He's so smart, he doesn't even remember what he knows." Dave here.
dav-here is offline   Reply With Quote
Old Jul 30, 2002, 01:06 PM   #10
backtotheegg
Wild Honey Pie
 
backtotheegg's Avatar
 
Join Date: Jun 27, 2002
Location: New Milford, N.J. United States
Posts: 553
Default Re: Which Looney Tune Character Are You?

I got a 29.
I thought I was going to be Daffy Duck , but he wasn't on there. Tweety is fine with me.

------------------
John: Control yourself. You'll spurt.
backtotheegg is offline   Reply With Quote
Old Jul 30, 2002, 02:45 PM   #11
FiendishThingie
Bulldog
 
FiendishThingie's Avatar
 
Join Date: Apr 02, 2001
Location: Colorado, USA
Posts: 2,350
Default Re: Which Looney Tune Character Are You?

I got a 27, too! Even though I don't care much for Tweety (I like Bugs, Daffy & Sylvester more!), the discription sounds good!

FT

------------------
"Music always had a transcendental quality inasmuch as it reaches parts of you that you don't expect it to reach. And it can touch you in a way that you can't express. You can think that it hasn't reached you and years later you'll find it coming out." George Harrison
FiendishThingie is offline   Reply With Quote
Old Jul 30, 2002, 03:20 PM   #12
Sgt.McCartney
Sun King
 
Sgt.McCartney's Avatar
 
Join Date: May 29, 2002
Location: North Carolina
Posts: 4,996
Send a message via AIM to Sgt.McCartney
Default Re: Which Looney Tune Character Are You?

I am just plain Looney.

------------------
Ryan: Oh we have great artist on this CD set.
Colin: The Beatles, The Rolling Stones, The Who are all the people who will sue us if we use their songs on this CD
" Who's Line Is It Anyway? "
Sgt.McCartney is offline   Reply With Quote
Old Jul 30, 2002, 05:30 PM   #13
Hari's Chick
Moderator
 
Hari's Chick's Avatar
 
Join Date: Jan 11, 2002
Posts: 13,049


Default Re: Which Looney Tune Character Are You?

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Tahoma, Arial, Sans-Serif">Quote:</font><HR>Originally Posted By mindgames:
Peppe Le Pew.

<HR></BLOCKQUOTE>
That's what I got, too!!


------------------
"...Hare Krishna has a mystical side to it. It is more than just glorifying God; it's asking to become His servant. And because of the way the mantra is put together, with the mystic spiritual energy contained in those syllables, it's much closer to God...."
Hari's Chick is offline   Reply With Quote
Old Jul 31, 2002, 09:30 AM   #14
mindgames
Sgt. Pepper
 
mindgames's Avatar
 
Join Date: Dec 20, 2000
Location: Sparta, Tennessee, USA
Posts: 4,779
Default Re: Which Looney Tune Character Are You?

I'd like to think that it wasn't because of the way I smell.

------------------
Deo Vindice.
mindgames is offline   Reply With Quote
Old Jul 31, 2002, 09:47 AM   #15
Hari's Chick
Moderator
 
Hari's Chick's Avatar
 
Join Date: Jan 11, 2002
Posts: 13,049


Default Re: Which Looney Tune Character Are You?



------------------
"...Hare Krishna has a mystical side to it. It is more than just glorifying God; it's asking to become His servant. And because of the way the mantra is put together, with the mystic spiritual energy contained in those syllables, it's much closer to God...."
Hari's Chick is offline   Reply With Quote
Old Jul 31, 2002, 09:54 AM   #16
alliesun
Bulldog
 
alliesun's Avatar
 
Join Date: Jul 24, 2001
Location: Southern California
Posts: 2,180
Default Re: Which Looney Tune Character Are You?

I scored a 31...

I guess that makes me Tweety (minus the lisp).

------------------
"Kindness is wisdom."
alliesun is offline   Reply With Quote
Old Jul 31, 2002, 04:01 PM   #17
PennyLane
Dr. Robert
 
Join Date: Jun 24, 2000
Location: Chicago Area
Posts: 1,177
Default Re: Which Looney Tune Character Are You?

Tweety...I don't think that that description fits me at all.

------------------
I'd like to thank you on behalf of the group, and hope we pass the audition.
PennyLane is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Advertisements

All times are GMT -8. The time now is 09:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site Features
Search Links

  Advanced Search
Category Jump



BeatleMail

FREE E-MAIL
@ BEATLEMAIL.COM


Username


Password




New User Sign-Up!
Lost Password?
Beatles History




Donate
The costs of running our database and discussion forum are steadily rising. Any help we receive is greatly appreciated. Click HERE for more information about donating to BeatleLinks.
Extras
» Chat Room
» Current News
» Monthly Contest
» Interviews Database
» Random Site
» Banner Exchange
» F.A.Q.
» Advertise
» Credits
» Legal
» Contact Us
Copyright © 2000-2020 BeatleLinks
All Rights Reserved